TESTIMONIALS

tESTIMONIALS

Sådan har støtten hjulpet os

Mange har modtaget økonomisk støtte fra KV Fonden gennem de sidste 70 år.
Vi er glade for, at støtten har gjort en forskel for dem, vi har ydet en håndsrækning til.

Her kan du møde nogle af dem, der har modtaget støtte fra os og høre, hvad det har betydet for dem.

’Jeg modtog i foråret 2022 et studielegat på 150.000 kr. fra KV Fonden. Pengene går til hjælp til mit kommende MBA studie på Harvard Business School i Boston. Et beløb i den størrelsesorden betyder rigtig meget for mig. KV Fondens støtte gør, at jeg bl.a. kan deltage i diverse studierejser samt bo i gåafstand til universitetet.
Jeg har i forvejen en bachelor i International Business fra Copenhagen Business School (CBS), og optagelsen på Harvard Business School er en gammel gymnasiedrøm, der endelig går i opfyldelse. Kun 1.000 studerende bliver hvert år optaget på Harvards MBA-program – og jeg er naturligvis stolt over at slippe gennem nåleøjet på en af verdens bedste MBA uddannelser. Harvard Business School er kendt for sin casebaserede undervisning, hvor man løser samfundskritiske og virksomhedsrelaterede problemer i grupper som led i undervisningen. Det er både relevant og en mere praktisk orienteret tilgang til undervisningen.
Når jeg er færdig med uddannelsen om to år, drømmer jeg om at gøre en forskel for dansk erhvervsliv og hjælpe danske virksomheder med at navigere succesfuldt i en global verden. TAK til KV Fonden for at muliggøre det.’
Mathias Tornhøj Poulsen
bachelor International Business CBS
Céline-Margaux-Houdet
'Jeg er født med muskelsvind og er afhængig af hjælpere og en elektrisk kørestol. Da jeg fyldte 18, fik jeg tilbudt en ældrebolig eller en plejehjemsplads. Det var langt fra det, jeg drømte om.
Derfor søgte jeg i 2017 KV Fonden om hjælp til en handicapvenlig bolig, og min drøm om at flytte hjemmefra gik i opfyldelse.'
Céline Margaux Houdet
SKLEROSE-RAMT KØRESTOLSBRUGER
'Jeg har søgt og modtaget to bevillinger fra KV Fonden. I 2015 fik vi 50.000 kroner, og i 2018 bevilligede KV Fonden 200.000 kroner. Den seneste bevilling bruger vi på at forske i en særlig celletype: T cellen - der har betydning for, hvordan kræftpatienter responderer på immunterapi, altså om de rent faktisk har gavn af behandlingen. Vi mener, vi har fundet et molekyle, der spiller en vigtig rolle for hvor effektivt T celler slår kræftceller ihjel.
Vi har modtaget støtte til driften af projektet. Dvs til alt det vi skal bruge for at kunne udføre laboratorieeksperimenter: Mus, reagenser, dyrestald mv. Uden KV Fondens støtte ville vi have personale men ingen penge, så vi rent faktisk kan forske. I sidste ende redder det forhåbentlig menneskeliv.'
Per thor Straten
Professor Center for Cancerimmunterapi
'KB har modtaget støtte fra KV Fonden i to omgange. Vi har brugt den seneste bevilling til at etablere nye inden- og udendørs tennisbaner i forbindelse med genopbygningen af KB-hallen, der nedbrændte i 2011.
De nye baner betyder, at KB har nedbragt de lange ventelister for børn og unge, så endnu flere kan spille tennis i klubben. To af de nye baner har et særligt underlag, der gør det muligt for kørestolsbrugere at spille tennis.
Derudover har vi i forbindelse med genopførelsen af den nedbrændte KB-hal fået nye baner i kælderen under hallen. Vi er meget taknemmelige over den støtte, vi har modtaget.’
Niels Christian Holmstrøm
Bestyrelsesformand KB

Se hvad vi støtter, og hvordan du kommer i betragtning